Citrusový pektin

Kód zboží: 15
Obrázek: 
Popis: 

Na výrobu zavařenin. (želírující látka)

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Cena za měrnou jednotku (100 g): 125,71 Kč

Balení: 70 g

Cena: 88 Kč

Doporučuji

Očista žlučových kamenů - zde

Vyšla kniha Léčba informací od aktorky Marie Vilánkové. Video k této publikaci zde

Knihu si můžete zakoupit u mě v obchůdku, nebo

Koupit knihu

Facebook Přírodní souznění