Na nakládání okurek, zeleniny a hub 110g
Na nakládání okurek, zeleniny a hub
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli.
Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit.
Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem.
Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření.
Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list Výrobek obsahuje hořčičné semeno. Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Cena za měrnou jednotku (100 g): 55,45 Kč
Balení: 110 g
Doporučuji
Vyšla kniha Léčba informací od aktorky Marie Vilánkové. Video k této publikaci zde
Knihu si můžete zakoupit u mě v obchůdku, nebo